manymanymany varia websites

This parallel universe lives here: https://many.vvvvvvaria.org/#{crazy title}/ and https://git.vvvvvvaria.org/varia/manymanymany-varia-websites. Anyone that is comfortable with Pelican can just copy a folder in the git, and make their own version of the website.

There is a git hook listening to every push, which will build your work-in-progress into a online website here!!!

(also!) Follow along on the pad: https://pad.vvvvvvaria.org/wg.website

about
home over
 • varia komt in vele vormen:
 •  mailinglijst
 •  RSS feed
 • Nederlands
 • English

 • About

  Varia is een Rotterdams initiatief dat in 2017 is ontstaan vanuit de behoefte om de praktijken van de leden open te stellen en ad hoc publieke of semi-publieke momenten te organiseren in verschillende configuraties. In de kern is Varia gericht op het ontwikkelen van kritische inzichten in de technologieën om ons heen. Varia experimenteert met verschillende intrumenten en tools om op een collectieve manier fysieke en digitale infrastructuren te ontwikkelen.

  Onze manier om samen te zijn als een collectieve ruimte wordt omschreven in de volgende documenten: onze Code of Conduct die onze gedeelde waarden en gedragsregels beschrijft, ons collectief statement die de positie van Varia contextualiseert, en lidmaatschapsrichtlijnen waar u meer kunt lezen over ons ledenmodel.

  Adres

  Gouwstraat 3
  3082 BA
  Rotterdam (Charlois)

  info@varia.zone

  Mailing List

  U kunt zich inschrijven op onze mailinglijst om op de hoogte te blijven van al wat er gaande is.

  RSS

  Een andere manier om in contact te blijven met Varia is door u te abonneren op onze RSS-feeds.

  [Geldige RSS].