manymanymany varia websites

This parallel universe lives here: https://many.vvvvvvaria.org/#{crazy title}/ and https://git.vvvvvvaria.org/varia/manymanymany-varia-websites. Anyone that is comfortable with Pelican can just copy a folder in the git, and make their own version of the website.

There is a git hook listening to every push, which will build your work-in-progress into a online website here!!!

(also!) Follow along on the pad: https://pad.vvvvvvaria.org/wg.website

Varia
home over
 • varia komt in vele vormen:
 •  mailinglijst
 •  RSS feed
 • Nederlands
 • English

 • Infinite Outwardness
  2018-05-18 20:00:00
  Gepubliceerd op 20 April 2018

  Sinds het begin der tijden heeft de ruimte de verbeelding van kunstenaars over de gehele wereld veroverd. Op 18 mei presenteert varia met trots 'Infinite Outwardness'; een muziekevenement gebaseerd op de giften van de ruimte, waar verschillende kunstenaars hun idiosyncratische kijk op ruimteverkenning zullen presenteren. Variërend van bespeelbaar ruimteafval tot kosmische toiletten, wordt dit een avond om niet snel te vergeten!

  Deur: 20:00 Start: 20:30 Entree: Donatie

  Line-up:

  • Erik Debny is een van de verborgen parels van België. Op een tijdreis uit de jaren zestig transformeert deze man in zijn eentje, of samen met zijn band the Shovels, het universum van muziek zoals we dat kennen tot een reis naar de grenzen van het sonische geloof. Hij zal nummers van 'Spaced Out In Outer Space' uit 2016 en zijn gloednieuwe album 'Beat The System' spelen.

  https://www.youtube.com/watch?v=Xk1n0D-2OqM

  • Wojtek Szustak is een inventieve componist uit Krakau die met en rond ruimteafval werkt. Ter voorbereiding op 'Infinite Outwardness' zal hij een synthesizer-rommelworkshop geven in Charlois, waarbij hij nieuwe elektronische instrumenten zal maken van oude spullen die hij op straat vindt. De resultaten worden tijdens het evenement gepresenteerd.

  • Niek Hilkmann is een componist die een amateur avant-gardistisch orkest leidde, een honderd meter lang bewegend panorama creëerde, het Universal Notation Ideal (UNI)-systeem construeerde en evenementen organiseerde zoals "Will VHS Save The Universe?" en "Floppy Totaal". Tijdens 'Infinite Outwardness' toont hij het puin van zijn meer recente projecten 'Galaxico, kerst tussen de sterren' en 'The International Space Disenchantment Research Association'.

  https://www.youtube.com/watch?v=iGj95EddDos

  • Joshua Thies is een Rotterdamse kunstenaar die voornamelijk op het gebied van geluid werkt als een startpunt voor nieuwe projecten. Hij presenteert een sonische verkenning van kosmologische verschijnselen en neemt ons mee naar de ruimte via Google's kolonisatie van virtuele ruimte. Digitale en / of virtuele mapping van de aarde, het claimen van territorium via mapping en het bekijken van de aarde vanuit een baan zijn het onderwerp geweest van zijn recente werk.

  http://joshuathies.blogspot.nl/

  • Squirrel, Arrow, Bee and Fly is de naam van het internationale onderzoeksteam dat u Toilettronic heeft geleverd; een stressvrije toiletervaring in de ruimte. Het is een gamified toiletnavigatiesysteem voor ruimtehabitats. Tijdens 'Infinite Outwardness' presenteert het team een muzikaal vervolg op dit project.

  http://oyoana.com/toilettronic

  • DJ Cosmos404 en DJ Naam zijn bekende namen in de wereldwijde ruimte-DJ-scene. In mei zullen ze samenwerken om muziek uit de vierde dimensie te brengen die je geest naar een ander niveau zal verplaatsen.

  Dit evenement wordt mogelijk gemaakt met de vriendelijke steun van Popunie Rotterdam, WORM Pirate Bay en natuurlijk ... varia.