manymanymany varia websites

This parallel universe lives here: https://many.vvvvvvaria.org/#{crazy title}/ and https://git.vvvvvvaria.org/varia/manymanymany-varia-websites. Anyone that is comfortable with Pelican can just copy a folder in the git, and make their own version of the website.

There is a git hook listening to every push, which will build your work-in-progress into a online website here!!!

(also!) Follow along on the pad: https://pad.vvvvvvaria.org/wg.website

Varia
home over
 • varia komt in vele vormen:
 •  mailinglijst
 •  RSS feed
 • Nederlands
 • English

 • Concert: Matheus Silva and Theo Krantz Album Release
  2018-08-17 21:00:00
  Gepubliceerd op 09 August 2018

  Theo Krantz is een Amerikaanse kunstenaar die momenteel in New Mexico woont. Hij speelt gitaar en zingt in de sentimentele grunge-band Dog Park en levert een bijdrage aan verschillende samenwerkingsprojecten via zijn indie-label Cry Like Donna. Onlangs bracht hij zijn meest experimentele soloalbum uit, Wednesday Two, dat ambient-synthesizerwerk combineert met tape-geluiden en de menselijke stem.

  Theo Krantz's op Bandcamp

  Matheus Silva is een elektronische kunstenaar, afkomstig uit Brazilië. Na een begin als muzikant in de hardcore punkscene van Florida in 2011, stapte hij over op het produceren van elektronische muziek als soloartiest. Vanuit een eclectische muzikale achtergrond haalt hij inspiratie uit verschillende muziekgenres, zoals ambient, drone en hiphop, om een uniek geluid te produceren.

  Matheus Silva op Soundcloud

  Datum: 17 Augustus 2018
  Entree: Gratis / Donatie
  Deur: 21:00
  Start: 22:00