manymanymany varia websites

This parallel universe lives here: https://many.vvvvvvaria.org/#{crazy title}/ and https://git.vvvvvvaria.org/varia/manymanymany-varia-websites. Anyone that is comfortable with Pelican can just copy a folder in the git, and make their own version of the website.

There is a git hook listening to every push, which will build your work-in-progress into a online website here!!!

(also!) Follow along on the pad: https://pad.vvvvvvaria.org/wg.website

Varia
home over
 • varia komt in vele vormen:
 •  mailinglijst
 •  RSS feed
 • Nederlands
 • English

 • Century 21 Calling
  2018-04-14 19:30:00
  Gepubliceerd op 07 March 2018

  Eens werd ons allemaal een betere toekomst beloofd met robots, nucleair gedreven auto's en opblaasbare plastic huizen. Dankzij de beloftes van technologie die ontstonden na de Tweede Wereldoorlog leek het alsof alles mogelijk was. Maar het lijkt er daarentegen op dat veel van dit optimisme een beetje voorbarig is geweest. Waar is de droom van morgen nu? Durven we nog te dromen van de toekomst?

  In een reeks screenings "Century 21 Calling", geïnitieerd door Save_as en gehost door Varia in Rotterdam, zullen we kijken naar industriële archieven en bedrijfs informercials/propaganda die het voorstellingsvermorgen van morgen hebben vormgegeven en het vol hebben gehouden tot aan de dag van vandaag.

  Tijdens ons eerste evenement zullen we een algemene blik werpen op films van wereldtentoonstellingen en hun dromen voor morgen van vandaag.

  Datum: 14 April 2018
  Entree: Free / Donation
  Deuren open: 19:00
  Presentatie: 19:30
  Start screening: 20:00


  Save_as is een platform voor 360° media exploratie. Save_as onderzoekt media en alternatieve publicatiepraktijken, en observeert spanningen die hieruit voortkomen. Save_as is ook een onafhankelijke uitgever van gedrukt en niet-gedrukt materiaal. Save_as is een project van Thomas Walskaar en Léna Robin en is geïnitieerd in 2017.