manymanymany varia websites

This parallel universe lives here: https://many.vvvvvvaria.org/#{crazy title}/ and https://git.vvvvvvaria.org/varia/manymanymany-varia-websites. Anyone that is comfortable with Pelican can just copy a folder in the git, and make their own version of the website.

There is a git hook listening to every push, which will build your work-in-progress into a online website here!!!

(also!) Follow along on the pad: https://pad.vvvvvvaria.org/wg.website

Varia
home over
 • varia komt in vele vormen:
 •  mailinglijst
 •  RSS feed
 • Nederlands
 • English

 • Kerst bij Varia - Met adammmmmmmmmmmm en Logosamphia
  2018-12-22 20:30:00
  Gepubliceerd op 22 December 2018

  Er waait een koude wind door Charlois; bladeren vallen van de bomen, vogels vliegen naar het zuiden en mensen beginnen hun schaatsen in te vetten. Het einde van 2018 is nabij! Wat kunnen we nog doen? De feestdagen bij Varia vieren natuurlijk! Kom dansen op muziek met een winters tintje, warm je hart op met een kop glühwein en bespreek al je goede voornemens zolang ze nog goed zijn! Er zullen optredens zijn van:

  adammmmmmmmmmmm, ook bekend als Adam Tuch, is een artiest / muzikant uit Boston. Hij maakt deel uit van een collectief met de naam media_rins dat werk creëert en publiceert op het gebied van elektronische muziek, nieuwe media en performance art. Zij organiseren evenementen in de omgeving van Boston voor avontuurlijke en hedendaagse kunstenaars die werken met digitale Hi-Fi-tools, analoge elektronica en informatiemedia. In zijn werk richt hij zich op de absurditeit binnen online/digitale identiteiten en reflexiviteit.

  Adam Tuch op Bandcamp
  Website van media_rins

  Adam Tuch

  Logosamphia is een project van Sadra Hemati. Met een voet in de Franse underground party scene, en een andere in de Nederlandse avant-garde noise performance & kunstwereld, vertegenwoordigt hij een van de weinige Iraanse muzikanten die actief is in niet-mainstream elektronische muziek. Hemati heeft een voorliefde voor het combineren van invloeden uit zowel traditionele als moderne technieken in unieke en pakkende arrangementen.

  Logosamphia on Bandcamp

  DJ The Sound of C brengt je een spotgoedkoop kerst extravaganza, geselecteerd bij je lokale kringloopwinkel. Platen worden ingepakt en cadeaus brkrast. Alles is gratis nadat het is afgespeeld. De kerstman komt vroeg dit jaar!

  DJ The Sound of C

  Tot in Varia!

  Datum: Zaterdag, 22 December 2018
  Entree: 4 euro
  Deur: 20:30
  Start: 21:00