manymanymany varia websites

This parallel universe lives here: https://many.vvvvvvaria.org/#{crazy title}/ and https://git.vvvvvvaria.org/varia/manymanymany-varia-websites. Anyone that is comfortable with Pelican can just copy a folder in the git, and make their own version of the website.

There is a git hook listening to every push, which will build your work-in-progress into a online website here!!!

(also!) Follow along on the pad: https://pad.vvvvvvaria.org/wg.website

Varia
home over
 • varia komt in vele vormen:
 •  mailinglijst
 •  RSS feed
 • Nederlands
 • English

 • Concert: Crimson Butterfly, Evamuss en St. Fractalium
  2018-09-14 20:00:00
  Gepubliceerd op 14 September 2018

  Crimson Butterfly (Rusland) is een kosmoenergetische alliantie van twee katten met synths en laptop. De fysieke lichamen van de band bevinden zich in Nizhniy Novgorod, Rusland, maar de geluiden zijn al meer dan tien jaar geleden gemaakt. Voor deze periode hadden zij al verschillende genres geprobeerd: coldwave met een mysterieuze autistische zangeres, vervolgens synthpop met twee leadzangers, om daarna terug te keren naar waar alles mee begonnen was: improvisatie en abstracte elektronica. De band maakt zeer intense en hypnotiserende muziek met dans en ambient elementen, improviserend van aard. Mensen noemen het vaak 'experimenteel'. Crimson Butterfly houdt ervan om concerten te geven en te spelen op locaties zoals kluizen van musea, ergens tussen Balashikha en Barcelona. Hun gezichten zijn zo mooi dat ze zich achter maskers verbergen en al hun onvergetelijke shows worden vergezeld door heupnotische visuele sequenties.

  Crimson Butterfly's Bandcamp page

  Evamuss (Peru / Nederland) was een project van de Peruviaanse Chrs Galarreta (ook bekend als Sajjra, DiosMeHaViolado en Tica). Dit project was tussen 1997 en 2003 erg actief in de ondergrondse scene van Lima. Evamuss heeft 9 solo-albums gepubliceerd in zeer beperkte oplage en verscheen ook op veel samenwerkingen en compilaties uit die periode. In het begin gebruikte Evamuss zelfgemaakte versterkers, oscillatoren, pedaaleffecten en speelgoed-sleutelwoorden, later richtte hij zich ook op het misbruik van computers en piraten-software. Fouten en niet-functionaliteit zijn welkom in het proces. In november 2017 herrees Evamuss met een paar zelf-gehackte synthspeeltjes, een paar effecten en enkele met de hand gemaakte sequencers die in samenwerking met enkele hackers in Paruro (de legendarische elektronische zwarte markt in Lima City) zijn vervaardigd. De geluiden zijn nu gemuteerd in de richting van een warme en vochtige analoge jungle.

  Eva Muss on Soundcloud Eva Muss on Bandcamp

  St. Fractalium (Rusland) St.Fractalium is een audiovisueel duo uit Nizhniy Novgorod, Rusland; bewoners van de plaatselijke cultusplaats Black Ho. Geïnspireerd door bands als Autechre en Coil, en met indrukwekkende ervaring in verschillende muzikale projecten, brengen de jongens het licht van Saint Fractalium, een verhelderende nectar voor degenen die de conventionele muziek beu zijn, alles met behulp van computers en controllers.

  St. Fractalium on Bandcamp

  Georganiseerd door ALOARDI

  Datum: Vrijdag, 14 September 2018
  Entree: 3 euro (donatie)
  Deur: 20:00
  Start: 21:00