manymanymany varia websites

This parallel universe lives here: https://many.vvvvvvaria.org/#{crazy title}/ and https://git.vvvvvvaria.org/varia/manymanymany-varia-websites. Anyone that is comfortable with Pelican can just copy a folder in the git, and make their own version of the website.

There is a git hook listening to every push, which will build your work-in-progress into a online website here!!!

(also!) Follow along on the pad: https://pad.vvvvvvaria.org/wg.website

Varia
home over
 • varia komt in vele vormen:
 •  mailinglijst
 •  RSS feed
 • Nederlands
 • English

 • Ctrl-Alt-Save
  2020-02-21 11:00:00
  Gepubliceerd op 21 February 2020

  Ooit een harde schijf gehad? gegevens verloren? cloud back niet echt back-up? Time Machine had geen toeval, ga terug naar? Er zijn veel vragen over back-up en gegevensopslag en veel problemen moeten worden opgelost. Van een grote database tot een kleine persoonlijke verzameling, gegevensopslag is van invloed op iedereen en er bestaan veel zogenaamde oplossingen, maar zijn het echt oplossingen?

  Bij de eerste Ctrl-Alt-Save-bijeenkomst op Varia kunnen veel van deze vragen voor u duidelijker worden.

  De focus van de eerste bijeenkomst ligt op uw gegevens en hoe u deze beter en veiliger kunt beheren op basis van uw interesses en actuele problemen. Geen oplossing gegarandeerd, maar een mogelijk beter begrip van het onderwerp.

  Ctrl-Alt-S zal een reeks evenementen en ontmoetingen zijn bij Varia in 2020 en zal worden gevormd door de feedback en opmerkingen van de aanwezigen. De meet-ups zullen in het Engels zijn.

  Datum: February 21, 2020
  Tijd: 11:00 - 16:00