manymanymany varia websites

This parallel universe lives here: https://many.vvvvvvaria.org/#{crazy title}/ and https://git.vvvvvvaria.org/varia/manymanymany-varia-websites. Anyone that is comfortable with Pelican can just copy a folder in the git, and make their own version of the website.

There is a git hook listening to every push, which will build your work-in-progress into a online website here!!!

(also!) Follow along on the pad: https://pad.vvvvvvaria.org/wg.website

Varia
home over
 • varia komt in vele vormen:
 •  mailinglijst
 •  RSS feed
 • Nederlands
 • English

 • Oplossingen en problemen in extratonaliteit
  2018-02-16 20:00:00
  Gepubliceerd op 16 February 2018

  Oplossingen en problemen in Extratonality 4
  "Extratonaliteit - Het openen van deuren is niet genoeg"

  De 4e Internationale Conferentie over de oplossingen en problemen in extratonaliteit getiteld "Extratonaliteit - Het openen van deuren is niet genoeg" richt zich op een evaluatie van praktijken op het gebied van extratonaliteit. In een tijd waarin problemen worden ontworpen om oplossingen te zijn, en industrieel afval ons dagelijks leven overneemt, is er een dringende behoefte aan een nieuwe extratonale conferentie die dieper graaft in de huidige stand van zaken van de "extra" tendensen. "Oplossingen en problemen in extratonaliteit" (OPIE) is de internationale conferentie over oplossingen en problemen op het gebied van extratonaliteit voor kleinere en grotere instituten, evenals onafhankelijke componisten en wetenschappers. We zullen geavanceerde obstakels in hun dagelijkse routine onderzoeken met de ondersteuning van op maat gemaakte instrumenten, verouderde schrijftechnieken, speciale notatiesystemen en alternatieve toepassingen van bestaande technologie.

  Op vrijdag 16 februari 2018 vindt de vierde editie plaats in Rotterdam bij "varia - het centrum van de alledaagse technologie". OPIE4 gaat over het toepassen van extratonale oplossingen voor alledaagse problemen en alledaagse oplossingen voor extratonale problemen. OPIE4 is een must voor diegenen die meer willen weten over werkstrategieën rond extratonaliteit. Na OPIE1 in Wenen op 28 april 2017, OPIE2 in Zagreb op 30 september 2017 en OPIE3 in Rotterdam op 6 februari 2018, zal de volgende editie de laatste discussies in het veld behandelen en nieuwe input genereren voor de toekomstige onderhandelingen over extratonaliteit. Meer dan 250 jaar na zijn ontdekking en rechtvaardiging wordt het veld nu wereldwijd erkend als een belangrijk onderzoek in zijn vakgebied, daarom bestaat deze editie uit verschillende tracks en presentaties.

  De ongeveer 300 OPIE-bezoekers beoordeelden de conferentie met een 9,8 en meer dan 98% van de bezoekers beveelt de conferentie aan bij anderen of zou graag terugkomen in de volgende editie.

  Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door de vriendelijke steun van het Institute of Extratonal Composition, WORM pirate bay, varia en Nothing More.

  Eten, drinken en toegang zijn beschikbaar op donatie!

  Programma:
  19:30 Registratie, meet & greet & welkomstdrankjes
  20:00 Officiële Opening: Welkom door Danny van der Kleij (NL, voorzitter varia - centrum voor alledaagse technologie / ArtEZ hogeschool voor de kunsten)
  20:05 Inleiding door de conferentievoorzitters; Niek Hilkmann (NL, varia - centrum voor alledaagse technologie / Institute of Extratonal Composition) en Joseph Knierzinger (AT, nothing more - Association for the Promotion of Art, Irritation and Commons / Institute of Extratonal Composition)

  20:15 - 20:45
  Toepassingen: verbeelding en extratoniteit
  Voorzitter: Christina Cochior (RO / NL, Wikipedia Bot Memorial Foundation)
  "De verbeeldingskracht van opslaan" - Thomas Walskaar (NO, Save as.media) - Presentatie van een denkbeeldig medium
  "hoe een trommel te bouwen" - Teun de Graaf (fanfare voor vooruitstrevende muziek / woodstone kugelblitz)

  20:45 - 21:15
  Extratonaliteit en arbeid:
  Voorzitter: Lidia Pereira (PT / NL, PLU - pervasive labor union / doordringende vakbond)
  "orkesttonaalsysteem met volledig bereik" - a. tangramdichters (int., geen instelling)
  "universal notation ideal - UNI revisted" - Niek Hilkmann (varia - centrum voor alledaagse technologie)

  21:15 - 21:45
  de 'extra; in de dagelijkse omgeving:
  Voorzitter: TBA
  "Voice over Opus with feedback" - JoaK (AT, nothing more - nothing more - Association for the Promotion of Art, Irritation and Commons, Institute of Extratonal Composition)
  "solitaire - eurorack edition" - Dennis de Bel (NL, varia - centrum voor alledaagse technologie / Willem de Kooning Academie / Design Academy Eindhoven)
  "Remote Fulfillment" - Moritz (NL, Random Creations)

  21:45 - 22:15 uur
  extra en verder:
  Voorzitter: TBA
  "door voorwerpen lopen - een intratonische benadering" - Michael J. Muik (AT, nothing more - Vereniging voor de promotie van kunst, irritatie en commons)
  "Quasitonaliteit - Op weg naar een circulatoire praktijk van onenigheid" - oyo (BG / NL, LOFO, Willem de Kooning Academie) & mnd (AT / NL, LOFO)

  22:15 - 24:00 uur
  Extra presentaties:
  DJ Pattex (varia - centrum voor alledaagse technologie)

  http://extratonality.nothingmore.work/
  http://varia.zone/
  https://worm.org/production/solutions-and-problems-in-the-field-of-extratonality/
  https://www.facebook.com/events/167517747195086/