manymanymany varia websites

This parallel universe lives here: https://many.vvvvvvaria.org/#{crazy title}/ and https://git.vvvvvvaria.org/varia/manymanymany-varia-websites. Anyone that is comfortable with Pelican can just copy a folder in the git, and make their own version of the website.

There is a git hook listening to every push, which will build your work-in-progress into a online website here!!!

(also!) Follow along on the pad: https://pad.vvvvvvaria.org/wg.website

Varia
home over
 • varia komt in vele vormen:
 •  mailinglijst
 •  RSS feed
 • Nederlands
 • English

 • Feministische Hack Bijeenkomsten: Servers
  2020-02-29 15:00:00
  Gepubliceerd op 29 February 2020

  Artemis en Angeliki nodigen u graag uit om deel te nemen aan de Feministische Hack Meetings.

  Laten we het over feministische servers hebben! In deze vergadering nodigen we u uit om te discussiëren over vragen als:
  Wat betekent het voor een server om feministisch te zijn, en hoe zou het eruit kunnen zien? Wat en wie dient het? Wat is er nodig om het te creëren en te onderhouden?
  We willen graag onze ideeën in kaart brengen en de mogelijkheid overwegen om een feministische server op te zetten bij Varia.
  Wij brengen materiaal zoals RPis en computers mee. Dan kunnen we samen experimenteren en dingen uitproberen.
  Doe met ons mee!

  De Feministische Hack Bijeenkomsten zijn een reeks informele onderzoeksbijeenkomsten en workshops. Ze zijn gericht op het verkennen van de suggesties, urgenties en mogelijkheden van feministische hack & tech-initiatieven. We nodigen mensen uit die geïnteresseerd zijn in technologie en de werkwijzen, die helpen het een vorm te geven, met het doel deze te bespreken en samen te werken op het gebied van inclusie en exclusie in technische gemeenschappen, feministische servers en hosting, autonome communicatiediensten, archief en documentatie. We zullen ook hardware en geluid exploraties erbij in opnemen. Januari bijeenkomst: https://varia.zone/en/feminist-hack-meetings-jan.html

  Programma:

  Zaterdag 29 februari 2020

  15:00 - 18:00