manymanymany varia websites

This parallel universe lives here: https://many.vvvvvvaria.org/#{crazy title}/ and https://git.vvvvvvaria.org/varia/manymanymany-varia-websites. Anyone that is comfortable with Pelican can just copy a folder in the git, and make their own version of the website.

There is a git hook listening to every push, which will build your work-in-progress into a online website here!!!

(also!) Follow along on the pad: https://pad.vvvvvvaria.org/wg.website

Varia
home over
 • varia komt in vele vormen:
 •  mailinglijst
 •  RSS feed
 • Nederlands
 • English

 • Feministische Hack Bijeenkomsten
  2020-01-25 17:00:00
  Gepubliceerd op 25 January 2020

  Artemis en Angeliki nodigen u graag uit om deel te nemen aan de Feministische Hack Meetings.

  De Feministische Hack Bijeenkomsten zijn een reeks informele onderzoeksbijeenkomsten en workshops die gericht zijn op het verkennen van de suggesties, urgenties en mogelijkheden van feministische hack & tech-initiatieven. We nodigen mensen uit die geïnteresseerd zijn in technologie en de werkwijzen, die helpen het een vorm te geven, met het doel deze te bespreken en samen te werken on het gebied van inclusie en exclusie in technische gemeenschappen, feministische servers en hosting, autonome communicatiediensten, archief en documentatie. We zullen ook hardware en geluid exploraties erbij in opnemen.

  Een feministische benadering van technologie houdt rekening met de samenhangende sociale en politieke context. Het verlegt de grenzen van technologische kringen, met inbegrip van gender-diverse mensen, amateurs of anderen, die in minder of meerdere mate een uitsluiting hebben ervaren in technische omgevingen. Ze omvatten ook culturele, artistieke en educatieve praktijken die technologie benaderen, maar niet als een doel op zich.

  Het idee begon na de deelname aan het ETC (Eclectic Tech Carnival) in Athene, een bijeenkomst van feministen, die alledaagse informatie technologie├źn kritisch gebruiken / bestuderen / delen / verbeteren in de context van de gratis software en open hardware stromingen.

  In deze eerste bijeenkomst zullen we een overzicht en een inleiding geven over deze reeks vergaderingen. We zullen bespreken hoe dit voorstel in de loop van de tijd zich kan ontwikkelen .

  Programma:

  Zaterdag 25 januari 2020

  17:00 - 19:00

  De afbeelding is onderdeel van een illustratie gemaakt door een / ETC-lid voor / ETC Athene 2019.