manymanymany varia websites

This parallel universe lives here: https://many.vvvvvvaria.org/#{crazy title}/ and https://git.vvvvvvaria.org/varia/manymanymany-varia-websites. Anyone that is comfortable with Pelican can just copy a folder in the git, and make their own version of the website.

There is a git hook listening to every push, which will build your work-in-progress into a online website here!!!

(also!) Follow along on the pad: https://pad.vvvvvvaria.org/wg.website

Varia
home over
 • varia komt in vele vormen:
 •  mailinglijst
 •  RSS feed
 • Nederlands
 • English

 • It Is As If We Were Doing Work
  2018-03-10 18:45:00
  Gepubliceerd op 18 February 2018

  Het is al een tijdje terug dat de 11de editie van de Pervasive Labour Union zine is verschenen, maar de discussie over onderwerpen van die uitgave aansneed is echter nog niet uitgewoed. Centraal in die uitgave stond het idee van het 'entreprecariat' en de verschillende bijdragen boden allen verschillende inzichten over hoe om te gaan met de samenkomst van ondernemersideologie en precariteit. Om verder in te gaan op de bijdragen in van de zine organiseert Varia een avond met enkele van de auteurs.

  De avond zal aanvangen met een introductie van het Pervasive Labour Union zine project door Lídia Pereira. Daarna volgt een gesprek tussen Alina Lupu, Gui Machiavelli dat wordt gemodereerd door Silvio Lorusso. Onderwerp van gesprek zullen de individuele bijdragen van de auteurs aan de zine zijn, alsmede de relatie tussen hun praktijk, ontwikkelingen op het vlak van hedendaagse arbeid en de huidige staat van het onderwijs. Daarnaast zal er mogelijkheid zijn om een aantal van de games te spelen die in de 11de editie van PLU zijn besproken, waaronder "It Is As If You Were Doing Work" van Pippin Barr en "The Founder" van Francis Tseng.

  Entree en versnaperingen op basis van donatie

  Programma:
  18:45 Inloop

  19:00 Introductie van de Pervasive Labour union zine door Lídia Pereira (PT/NL) en gesprek met Alina Lupu (RO/NL), Gui Machiavelli (IT/BR/NL), gemodereerd by Silvio Lorusso (IT/NL)

  20:00 - 22:00 Gamesessie met "It Is As If You Were Doing Work" van Pippin Barr en "The Founder" van Francis Tseng


  Alina Lupu (http://www.theofficeofalinalupu.com/) is conceptueel kunstenaar en bezorgt maaltijden per fiets. Soms is ze echter ook projectmanager, schrijver, fotograaf of doet andere bijbaantjes. Op het moment heeft ze zich verkiesbaar gesteld voor een van de deelgemeenteraden in Amsterdam.

  Gui Machiavelli (https://guimachiavelli.com/) is van maandag tot donderdag een redelijke en van vrijdag tot zondag een lethargische schrijver.

  Lídia Pereira (http://immateriallaborunion.net/) is zelfstandig vormgever, kunstenaar en onderzoeker gevestigd in Rotterdam, NL. Haar huidige interesses gaan uit naar de politieke dimensie van arbeid op socialenetwerk-sites. Daarbinnen richt zij haar blik op hoe machtsstructuren online en offline gedrag beïnvloeden.

  Silvio Lorusso (http://networkcultures.org/entreprecariat/) is een vormgever zonder specialisatie, een kunstenaar zonder galerie en een schrijver zonder spel-check.