manymanymany varia websites

This parallel universe lives here: https://many.vvvvvvaria.org/#{crazy title}/ and https://git.vvvvvvaria.org/varia/manymanymany-varia-websites. Anyone that is comfortable with Pelican can just copy a folder in the git, and make their own version of the website.

There is a git hook listening to every push, which will build your work-in-progress into a online website here!!!

(also!) Follow along on the pad: https://pad.vvvvvvaria.org/wg.website

Varia
home over
 • varia komt in vele vormen:
 •  mailinglijst
 •  RSS feed
 • Nederlands
 • English

 • Life Hacks:Space
  2018-10-31 19:00:00
  Gepubliceerd op 31 October 2018

  Wat vormt de dagelijkse routine van een telemarketeer? Hoe kunnen we voorbij gaan aan co-working als model voor ruimtes voor samenwerking? Wat zijn de territoriale en politieke functies van meubels in de context van de kunststudio-aan-huis? Werken lifehacks bevrijdend of zijn ze een extra last?

  Samen met auteur en vormgever François Girard-Meunier, het WORKNOT! collectief (Arvand Pourabbasi and Golnar Abbasi), Varia (vertegenwoordigd door Manetta Berends, Niek Hilkmann, Roel Roscam Abbing) en XPUB gaan we deze en meer vragen aan tijdens een avond gewijd aan ruimtes die zowel ondernemend als precair zijn.

  Life Hacks is onderdeel van het fellowship-programma van Het Nieuwe Instituut met het thema 'burn out'. Zoals verwoord door fellow Ramon Amaro:

  “aan de ene kant is een 'burn out' een moment van stilstand, van breken of van andersinds onbruikbaar worden. Met andere woorden, processesen, procedures en participatie werkt gewoon niet meer. Aan de andere kant is een 'burn out' een mogelijkheid om open te breken, om actie te bevorderen en verandering te catalyseren richting nieuwe structuren en relaties.”

  Life Hacks is een serie bijeenkomsten met die reageren op deze ambivalenties. Deze bijeenkomsten gaan over benaderingen en technieken die helpen bij het (hernieuwd) vormgeven van een leven in de context van toenemende onzekerheid en afgedwongen ondernemersmentaliteit.

  Life Hacks wordt gecureerd door Silvio Lorusso en is een samenwerking tussen het Research Department van Het Nieuwe Instituut en XPUB.


  Datum: Woensdag, 31 Oktober 2018
  Duur: van 19:00 uur tot 21:00 uur
  Locatie: Varia, Gouwstraat 3 Rotterdam
  Entreeprijs: Donaties

  Afbeelding: François Girard-Meunier