manymanymany varia websites

This parallel universe lives here: https://many.vvvvvvaria.org/#{crazy title}/ and https://git.vvvvvvaria.org/varia/manymanymany-varia-websites. Anyone that is comfortable with Pelican can just copy a folder in the git, and make their own version of the website.

There is a git hook listening to every push, which will build your work-in-progress into a online website here!!!

(also!) Follow along on the pad: https://pad.vvvvvvaria.org/wg.website

Varia
home over
 • varia komt in vele vormen:
 •  mailinglijst
 •  RSS feed
 • Nederlands
 • English

 • Muziek: Niek Hilkmann, Vulva, Rowan Van As, G. de Singer Songwriter en DJ Wanneer
  2019-11-16 20:00:00
  Gepubliceerd op 16 November 2019

  Een nieuwe muzikale avond in Varia! Wees erbij op 16 november voor een evenement vol singers, songwriters, herrie en karton!

  Niek Hilkmann en de Puls

  “Je lege melkfles”, “Hey, wat raar… Er zit een beestje in je haar” en “Nooit meer terug naar Zaamslag”; dat zijn niet zomaar wat bij elkaar geraapte woorden, maar enkele titels die Niek Hilkmann in gedachten heeft voor een gloednieuwe EP. Ter gelegenheid van de opnames hiervan speelt hij bij Varia met zijn band, De Puls, deze en vele andere Nederlandstalige liederen. Verwacht een bonte aaneenschakeling van ongehoorde primeurs en misschien zelfs wat oude bekenden.

  Web
  Video

  Vulva

  Vulva is een tweehoofdig, feminiem beest met een grote bek zoals je die eigenlijk alleen in sprookjes en fabels ziet. Maar nu dus ook bij Varia! Verwacht een flinke bak herrie, theaterale escapades en een hoop geschreeuw, waarvan het de vraag is of het eigenlijk wel op het podium thuis hoort. Vulva zal zeker uitbarsten!

  Facebook
  Souncloud

  Rowan van As

  Men geeft niet zomaar een beschrijving van het leven en werk van Rowan Van As. Deze kunstenaar-troubadour zingt, tekent en beeldhouwt alsof er geen morgen is en gebruikt daarbij een overvloed aan rekwisieten en zelfgemaakte instrumenten (zoals zijn beroemde mosselorgel). Bij Varia zal hij een aantal gloednieuwe nummers voor ons uitvoeren.

  Web
  Video

  G. de Singer Songwriter

  Gerard Olthaar is, zoals zijn naam al doet vermoeden, niet zomaar een muzikant, maar een heuse Singer-Songwriter; een solist die slechts met gitaar en stem de mensen weet te verbazen, ontroeren en verwonderen. Zijn liederen zijn rauw als de Rotterdamse straatstenen en zijn gitaarsound is ongeknutseld uniek!

  Web
  Video

  DJ Wanneer

  Geen enkele muziekavond is compleet zonder goede DJ en daarom zijn we erg blij om DJ Wanneer op de line-up te hebben. Deze DJ combineert het beste van Scheveningen, Rotterdam en Zoeterwoude door een eclectische mix van kleine crooners, dissonante meidenbands en algehele hysterische muziek te draaien.

  Web

  • deur: 20:00
  • start: 20:30
  • entree: 5 euro