manymanymany varia websites

This parallel universe lives here: https://many.vvvvvvaria.org/#{crazy title}/ and https://git.vvvvvvaria.org/varia/manymanymany-varia-websites. Anyone that is comfortable with Pelican can just copy a folder in the git, and make their own version of the website.

There is a git hook listening to every push, which will build your work-in-progress into a online website here!!!

(also!) Follow along on the pad: https://pad.vvvvvvaria.org/wg.website

Varia
home over
 • varia komt in vele vormen:
 •  mailinglijst
 •  RSS feed
 • Nederlands
 • English

 • The Big Bounce - Century 21 Calling
  2018-10-20 20:00:00
  Gepubliceerd op 20 October 2018

  De derde editie van Century 21 Calling is gewijd aan de ontwikkeling van satellietcommunicatie. Van de spiegelende kogels in de jaren 50 tot hedendaagse SATCOM systemen.

  Hoe werken deze dingen? Hoe krijgt men ze de ruimte in? Wat gebeurt er als ze kapotgaan? En waarom zijn er geen kogelvormige satellieten meer?

  Na de screening neemt mmths ons mee op een reis door het radiospectrum. In zijn performance bezoeken we de ontmoetingsplekken van satellietpiraten en worden we ondergedompeld in de ruis en signalen van spooksatellieten.

  mmths is een geluidskunstenaar in Rotterdam. Hij is gefascineerd door wat er in het heelal gebeurt en zijn huidige werk gaat over de ontvangst van onbekende radiosignalen en satellieten als basis voor live performance en compositie.

  “Century 21 Calling” gebruikt archiefmateriaal uit de industrie, infomercials van bedrijven, tv uitzendingen en documentaires die in het verleden ons beeld van de toekomst hebben gevormd en gebruikt die om het heden te doorgronden. Het is een initiatief van Save_as en vindt plaats in Varia in Rotterdam.

  Datum: Zaterdag 20 oktober 2018
  Deuren open: 20:00u
  Start screening: 20:30u
  Performance: 21:30u
  Einde van de avond: 23:00u

  Entree: Donatie


  Save_as is een platform voor 360° media exploratie. Save_as onderzoekt media en alternatieve publicatiepraktijken, en observeert spanningen die hieruit voortkomen. Save_as is ook een onafhankelijke uitgever van gedrukt en niet-gedrukt materiaal. Save_as is een project van Thomas Walskaar en Léna Robin en is geïnitieerd in 2017.