manymanymany varia websites

This parallel universe lives here: https://many.vvvvvvaria.org/#{crazy title}/ and https://git.vvvvvvaria.org/varia/manymanymany-varia-websites. Anyone that is comfortable with Pelican can just copy a folder in the git, and make their own version of the website.

There is a git hook listening to every push, which will build your work-in-progress into a online website here!!!

(also!) Follow along on the pad: https://pad.vvvvvvaria.org/wg.website

Varia
home over
 • varia komt in vele vormen:
 •  mailinglijst
 •  RSS feed
 • Nederlands
 • English

 • What Remains - Final Playtest
  2018-06-22 19:00:00
  Gepubliceerd op 14 June 2018

  We zijn in het jaar 1986. Als je thuis komt van het skaten vind je een mysterieuze Nintendo spelcasette. Nieuwsgierig naar wat er op staat snel je naar een vriend die net een spelconsole heeft gekocht. Jullie grijpen de casette en stoppen hem in de Nintendo ...

  What Remains is een gloednieuw, duister humoristisch computerspel voor de Nintendo Entertainment System (NES) uit 1985, ontwikkeld door Iodine Dynamics. De game is momenteel in haar laatste ontwikkelfase belandt en zal in 2018 vrij worden uitgebracht. Met 'vrij' bedoelen we een gratis NES ROM-download en we zullen de broncode en artworks van de game en tools die we hebben gebruikt publiceren. Tevens zal er een gelimiteerde oplage aan fysieke, NES en Famicom casettes van gerecyclede hardware worden geproduceerd.

  Tijdens de ontwikkeling van het spel heeft Iodine Dynamics in samenwerking met Het Nieuwe Instituut voorzonderzoek gedaan en bij V2_ de eerste playtests georganiseerd. Op 22 juni organiseert Varia de laatste playtest voor het spel en we zijn op zoek naar spelers die ons nog één keer feedback willen geven!

  Kom de planeet redden en doe met ons mee op 22 juni!

  Iodine Dynamics

  We beginnen om 19:00u en stoppen rond 22:30u.


  What Remains wordt mogelijk gemaakt door de steun van Stimuleringsfonds, Creatieve Industrie NL.